Vennligst vent...
 

Innherred Mikroflyklubb

   

Nyttig og info

 

I listen til venstre vil du finne relevant informasjon om Innherred Mikroflyklubb og koblinger til samarbeidsklubber og andre. Vi har også publisert en del nyttige artikler og linker til de mest brukte offentlige linker vedrørende mikroflyging.

Du har kanskje lyst til å høre livesendinger fra ATC flytrafikk kontroll over verden? Klikk da på linken til venstre for å starte podcast. Dette er live sendinger slik at det du hører er akkurat det som foregår akkurat nå! 

 

30. Mars 2016
Innherred mikroflyklubb vedtok på årsmøtet de nye vedtektsendringene fra Norges Idrettsforbund.

 

16. September 2011
Nok en Pilot i Henning:

Jonny Reinsberg fløy solo idag, perfekte landinger og stort smil er en bra oppsummering på dagen for Jonny. Innherred Mikroflyklubb gratulerer!

 

 

 

26. August 2011
En hendelsesrik dag oppe i Henning:

Geir Arthur Kalseth fløy Solo! Innherred Mikroflyklubb gratulerer! Velkommen som Pilot inn i klubben. Noen timer til nå så er flygebeviset en realitet!

 

 

Marvin Enge som har fløyet Trike i mange år, fløy solo og fikk utsjekk på sin egen flymaskin, en Stratus Ib. Etter en periode med skoling sammen med Åge Bratt har nå Marvin rettigheter til å fly begge flytypene, tre-akse og vekt-skift. Innherred Mikroflyklubb gratulerer!

 

 

 

17. September 2010
Innherred Mikroflyklubb gratulerer Roar Grindberg med ny status som Pilot, etter vel gjennomført SOLO-tur!
Etter en periode med dårlig vær, og vedlikehold på maskinen, rakk Roar å ta SOLO turen mellom regnbygene idag. Og som alltid, er det er veldig hyggelig å gratulere en ny pilot i Innherred Mikroflyklubb!

 

 

2. September 2010
Innherred Mikroflyklubb gratulerer Jan Godejord med ny status som Pilot, etter vel gjennomført SOLO-tur!
Etter iherdig flyging i en periode, så passerte Jan Godejord en milepæl idag, og det er veldig hyggelig å ønske han inn i gruppen med piloter i Innherred Mikroflyklubb!

 

 


23. August 2009:
En av klubbens elever, Harald Sakshaug fløy sin første solotur den 23 August 2009!
- En flaske SOLO ble selvsagt behørig overlevert piloten mens han satt i flyet etter landing.

Innherred Mikrofly Klubb,  , Henning Flyplass,  Nedre Langli Gård,   Steinkjer